Gratis verzending bij orders vanaf €50,-

Gratis verzending bij orders vanaf €50,-

    • Geen producten in de winkelwagen.
Rechtstreeks van de kweker

Rechtstreeks van de kweker

Rechtstreeks van de kweker

Op een duurzame manier gekweekt

Rechtstreeks van de kweker

Binnen 1/2 werkdagen in huis

Over House of Cactus

  • Home

Broer en zus

+

CACTUS- ÉN VETPLANTENLIEFHEBBERS

=

House of Cactus

Hoi! Leuk dat je wat meer informatie wilt hebben over House of Cactus. Wij zijn Hanneke en Bas en zijn opgegroeid tussen de cactussen en vetplanten in Kudelstaart. We hebben besloten om onze groene vrienden online te gaan verkopen. Waarom? Wij willen onze passie voor de cactus en vetplant met jullie delen! Eigenlijk heel simpel dus…

"Onze planten komen rechtstreeks van de kweker"

Vanaf kleins af aan zijn wij te vinden tussen de cactussen en vetplanten. Het is dan ook geen verrassing dat wij nog steeds iedere dag met veel passie met deze planten werken. Ze prikken weleens, maar dat hebben wij er zeker voor over. Wij zorgen voor de hoogste kwaliteit aan cactussen en vetplanten, zodat jij er optimaal van kan genieten in jouw (huis)kamer. Cactussen en vetplanten zijn er in vele kleuren  en maten en passen daardoor in ieder interieur!

"De planten zijn op een duurzame manier gekweekt"

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en gebruiken dan ook zoveel mogelijk duurzame materialen. Ook de planten zijn op een duurzame manier gekweekt. Dit betekent dat er zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van biologische gewasbescherming. Er worden zonnepanelen ingezet door de kweker en daarnaast wordt zo efficiënt mogelijk gebruikt van het beschikbare water. Op deze manier proberen wij de aarde zo veel mogelijk te ontlasten.

"Binnen 2/3 werkdagen in huis"

Zodra jij een bestelling hebt geplaatst, proberen wij deze zo snel mogelijk bij jou af te leveren. De bestelling heb je meestal binnen 2/3 werkdagen in huis. Waarom niet de volgende dag? Wij selecteren eerst de beste planten bij de kweker. Vervolgens pakken wij de planten zo goed mogelijk voor je in. Zodat er onderweg niets met jouw nieuwe groene vrienden kan gebeuren. Er is dus iets meer tijd nodig om jouw bestelling te leveren. Maar dat je ervan gaat genieten, dat is een feit!